Overnatting under JrNM i Harstad

Harstad Trondenes Folkehøgskole/Sommerhotell

Harstad Trondenes Folkehøgskole/Sommerhotell

Vi har tatt en runde oss alle hoteller og overnatting plasser i Harstad. Det er dessverre ventelister og fullt over alt. Vi kan opplyse at vi idag slipper 15 rom på Harstad Trondenes Folkehøgskole/sommerhotell. Prisen er kr 550,- pr.enkelt rom, kr 650,- pr.dobbelt rom ( prisen kan bli justert fordi nye eier skal overta til sommeren) Ved bestilling kan dere bruke kode Hind1937.  Det blir mulig sluppet litt flere rom senere mot sommeren. Hvis det er klubber som har problemer med å finne overnatting for sine utøvere og ledere kan dere ta kontakt med ivan@hind.no slik at vi får en liten oversikt over mangel på plasser. Vi jobber med å finne flere overnattings plasser. Vi kan tipse at der er ca. 20 overnatting steder på airbnb

Tribuneanlegget på friidrettsbanen er ferdigstilt !

19.oktober 2016 ble tribunen på Stangnes Idrettspark ferdigstilt

19.oktober 2016 ble tribunen på Stangnes Idrettspark ferdigstilt

 

19. oktober 2016 var siste del av rekkverkene på plass. IK Hind benytter anledningen å takke våre veteraner for en fantastisk dugnadsinnsats gjennom de siste 3 årene arbeidene har pågått. En ekstra takk til dugnadsansvarlig, Tore Kvendseth, som har planlagt og organisert materialinnkjøp m.m. + administrert dugnadsgjengen med en imponerende entusiasme og dyktighet. Vi takker også våre ungdommer og foreldre for dugnadsinnsatsen på tribunen. Vi retter også en stor takk til våre sponsorer/ samarbeidspartnere som har bidratt til at vi har klart å realisere prosjektet, Byggesystemer AS har lånt oss masse maskiner og utstyr, Harstad Maskin har bidratt med gratis maskinarbeid (tomteuttak m.m.), Hålogaland Grus & Betong med gunstig betongleveranse, Harstad Stålmontasje med rabattert pris på stålkonstruksjonene, Kredinor AS med sponsorstøtte , Sparebanken Nord-Norge med støtte fra gavefondet, Byggern og Byggmakker med rabatterte priser på materialleveranser og Norconsult med gratis bruk av alle nødvendige prosjekteringsverktøy. Vår hovedsponsor gjennom de siste 6 årene, Det Norske, har bidratt med betydelige midler til klubben. Leder i IK Hind Tor Charles har bidratt med gratis rådgivertjenester + ikke ubetydelig antall dugnadstimer.
Arbeidet med fundamentene startet opp i september 2013, og nå står den flotte overbygde tribunen med plass til ca 350 personer ferdig, forøvrig den eneste friidrettsarenaen i Nord-Norge med tribune m/ takoverbygg. 
Neste etappe på prosjektet blir å innrede arealene under tribunen slik at vi får de klar til jr NM i august 2017. Til de tiltakene får vi spillemidler, mens tribuneanlegg ikke er spillemiddelberettigede tiltak.

Hotell? Vær kjapp!

Mange vil til Harstad og junior-NM, og hotellene i byen begynner på bli fylt opp.

Harstad har tre hoteller: Clarion Collection Hotel Arcticus (bildet), Thon Hotel Harstad og Scandic Harstad. - Vi har fått tilbakemelding om at det begynner å bli vanskelig å finne ledige rom til NM-helga i august neste år, sier Tor Charles Holmgren hos IK Hind.

Det er også reiseselskaper som har booket rom. Det er ikke sikkert at disse bestillingene blir opprettholdt, så det kan være en god idé å sette seg på venteliste dersom man blir møtt med «ingenting ledig». - Vi skal nå ha en runde hos andre som tilbyr overnatting i Harstad, og kommer tilbake med mer informasjon om hva som finnes om kort tid. Følg med, sier Holmgren.

Mange vil til Harstad og junior-NM, og hotellene i byen begynner på bli fylt opp

Mange vil til Harstad og junior-NM, og hotellene i byen begynner på bli fylt opp

Naboer klare for Harstad

GOD TUR, HENRIK: Kristin Sørhaug, Øystein Steinsvik Evjen og Johnny Evjen ønsker Henrik Ingebrigsten lykke til i Rio OL.

GOD TUR, HENRIK: Kristin Sørhaug, Øystein Steinsvik Evjen og Johnny Evjen ønsker Henrik Ingebrigsten lykke til i Rio OL.

Harstad ligger halvannen time unna Sortland, men siden vi er i en landsdel hvor avstander betyr lite, vil deltakerne fra Sortland føle seg på hjemmebane i Harstad under junior-NM i 2017.

To representanter for Sortland friidrettsklubb deltok under årets junior-NM på Brandbu forrige helg, men trener Johnny Evjen håper å ha med seg en større tropp til Harstad neste år. De to deltakerne fra Sortland gjorde det forresten svært godt på Brandbu. De konkurrerte med til dels eldre konkurrenter i U20-klassen, men oppnådde gode plasseringer og personlige rekorder i alle øvelser som de var med i. Kristin Sørhaug (18) perset på 1500 meter fredag. Med tiden 5.02.22 ble hun nummer 15. Lørdagen gikk det enda bedre. Da løp hun til en sjetteplass på 3000 meter med tiden 10.29.31. Øystein Steinsvik Evjen (17) perset fredag på 400 meter, og ble nummer 11 med 52.51. Lørdag var det 400 meter hekk, også da med personlig rekord: 58.81. Det holdt til en flott femteplass. -Vi gleder oss til å komme til Harstad i august 2017, sier treneren Johnny Evjen i Sortland friidrettsklubb.