Overnatting under JrNM i Harstad

Harstad Trondenes Folkehøgskole/Sommerhotell

Harstad Trondenes Folkehøgskole/Sommerhotell

Vi har tatt en runde oss alle hoteller og overnatting plasser i Harstad. Det er dessverre ventelister og fullt over alt. Vi kan opplyse at vi idag slipper 15 rom på Harstad Trondenes Folkehøgskole/sommerhotell. Prisen er kr 550,- pr.enkelt rom, kr 650,- pr.dobbelt rom ( prisen kan bli justert fordi nye eier skal overta til sommeren) Ved bestilling kan dere bruke kode Hind1937.  Det blir mulig sluppet litt flere rom senere mot sommeren. Hvis det er klubber som har problemer med å finne overnatting for sine utøvere og ledere kan dere ta kontakt med ivan@hind.no slik at vi får en liten oversikt over mangel på plasser. Vi jobber med å finne flere overnattings plasser. Vi kan tipse at der er ca. 20 overnatting steder på airbnb