Hotell? Vær kjapp!

Mange vil til Harstad og junior-NM, og hotellene i byen begynner på bli fylt opp.

Harstad har tre hoteller: Clarion Collection Hotel Arcticus (bildet), Thon Hotel Harstad og Scandic Harstad. - Vi har fått tilbakemelding om at det begynner å bli vanskelig å finne ledige rom til NM-helga i august neste år, sier Tor Charles Holmgren hos IK Hind.

Det er også reiseselskaper som har booket rom. Det er ikke sikkert at disse bestillingene blir opprettholdt, så det kan være en god idé å sette seg på venteliste dersom man blir møtt med «ingenting ledig». - Vi skal nå ha en runde hos andre som tilbyr overnatting i Harstad, og kommer tilbake med mer informasjon om hva som finnes om kort tid. Følg med, sier Holmgren.

Mange vil til Harstad og junior-NM, og hotellene i byen begynner på bli fylt opp

Mange vil til Harstad og junior-NM, og hotellene i byen begynner på bli fylt opp